Llambë Unike nga stili Anglez

(0)
Stock: 1 in stock

250.00

Buy now
SKU: VNBC3F
Brands:

Details

Kjo llambë e shkëlqyer vintage e përdredhur në stil Angleze është në gjendje mahnitëse dhe ka një lartësi 175cm, abazhuri është 57cm me diametë 47cm, druri është në gjendje të mirë.

Llamba ka mundesi te kordinimit te dritave me dorë ndezëse/fikje. Kjo bën një llambë të mahnitshme në ambientinë tuaj.
Ju lutemi shikoni fotot me kujdes për të vlerësuar.

Size guide

WidthDepthHeight
1-Seat50"36"35.5"
2-Seats78.5"36"35.5"
3-Seats91"36"35.5"

Customers Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Llambë Unike nga stili Anglez”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search for products (0)

Back to Top
Product has been added to your cart